Риба під соусом «Тартар»

Риба під соусом «Тартар» – класичне рибне блюдо, але від цього не менш смачне. Можна, звичайно ж, придбати в магазині вже готовий соус, проте в «домашньому виконанні» він, звичайно ж, смачніше.

Для приготування цього блюда підійде рибне філе будь-якої морської риби, а солоні огірочки знайдуться в кожної господині. Рецепт риби під соусом «Тартар» пропонує Вам Наш сайт.

Риба під соусом «Тартар»
Для приготування риби під соусом Вам знадобиться:

філе риби (минтай, горбуша, судак і т. д.) – 500 г
яйце – 1 шт.
сіль, перець – за смаком
панірувальні сухарі
масло рослинне
соус:
майонез – 7 ст. л.
огірки солоні або мариновані – 100 г
часник – 2 зубчики
зелень

Приготування

Підготовлене філе риби розрізати на порційні шматочки невеликих розмірів.

Приготувати з яйця, солі і перцю льєзон. Вмочати шматки риби в льєзон, потім обвалити в мелених панірувальних сухарях і обсмажувати на розігрітій сковороді в олії до готовності.

Приготувати соус “Тартар”. Для цього змішати майонез, подрібнені мариновані або солоні огірки, зелень і пропущений через чеснокдавку часник.

При подачі соус “Тартар” викласти на шматочки риби.

Смачного!

Читайте також

Коментувати

Содержимое третьего таба
Анекдот
Будущее нашей страны принадлежит детям! Причем мы даже знаем фамилии
этих детей.
Ще анекдоти...
Підписка на розсилку


 

WordPress: 14.59MB | MySQL:73 | 0.634sec